تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 24
ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :
هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .
در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمة غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .
منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره 4 روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت N M S U به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( 646 – 6454 ) – ( 505 ).
چه اطلاعاتی لازم است ؟
برای گرفتن یک تصمیم مناسب درباره خری یک خوراک ، اطلاعاتی درباره خوراک لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراک شامل ماده خشک ، پروتوئین خام ( C P ) و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .
باید به خاطر داشته باشیم که انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .
آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می کند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری کنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید کرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال 1989 استفاده کنید ، که اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شرکتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یک مبنا خشک بحرانی است . بسیاری از خوراک اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.
تجزیه آزمایشگاهی ، به طور کلی یک منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشک تهیه می کند ، تمرکز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET , TDN یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.
تقسیم مواد خشک بر حسب درصد اجزا تمرکز بر این مبنای خشک را به دست می دهد :
درصد مبنای خشک = درصد مواد خشک / درصد اجزای مبنای خشک
برای مثال : فرض کنید یک ماده غذایی شامل 40% ماده خشک و 8% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .
روی یک مبنای خشک 20% = 40 % / 8 %
برای بر گرداندن پوندهای ماد غذایی تغذیه شده به پیوندهای مواد خشک ، ضرب ساده تعداد پیوندهای مواد غذایی تغذیه شده در درصد مواد خشک :
مقدار مواد خشک = درصد مواد خشک × مقدار مواد تغذیه شده
برای مثال چند پیوند مواد خشک در 1000 پوند مواد تغذیه شده از غله در 35 درصد مواد خشک وجود دارد ؟
مقدار ماده خشک 350 = 35 % × 1000
روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی :
این یک روش ساده راحت برای حساب کردن در صد هزینه پروتین ، انرژی فیبر و یا سایر اجزای یک ماده خوراکی می باشد . بیشتر خوراکی ها برای تامین یا انرژی خریداری می شوند . هزینه هر پوند از پروتئین خام و هزینه هر مگاکالری ( MCAL ) از NEL به طور کلی مفید است . در جدل
سایر محصولات :
تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی
تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای...
تحقیق. ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازیتحقیق. ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی...
پاورپوینت در مورد farmanپاورپوینت در مورد farman...
تحقیق. ارزیابی دی اکسید تیتانیم برای نشانه گذاری کردن گله گاو هاتحقیق. ارزیابی دی اکسید تیتانیم برای...
پاورپوینت ارائه راهکارهای ایجاد شرایط عالم پرور و قابل رصدپاورپوینت ارائه راهکارهای ایجاد شرایط...
پاورپوینت قواعد نون و واو در قرائت قرآنپاورپوینت قواعد نون...
تحقیق. ارزنتحقیق. ارزن...
تحقیق. ارزشیابیتحقیق. ارزشیابی...
پاورپوینت در مورد farsayesh khakپاورپوینت در مورد farsayesh khak...
تحقیق. ارزشیابی در آموزش و پرورشتحقیق. ارزشیابی در...
پاورپوینت کاربرد Modem در کامپیوترپاورپوینت کاربرد Modem...
تحقیق. ارزشیابیتحقیق. ارزشیابی...
پاورپوینت در مورد farmakolozhiپاورپوینت در مورد ...
تحقیق. ارزشیابی و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلیتحقیق. ارزشیابی و...
تحقیق. ارزشیابی عملکرد افرادتحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد...
پاورپوینت اختلالات هیپر تانسیو حاملگیپاورپوینت اختلالات هیپر...
پاورپوینت در مورد farmacologyپاورپوینت در مورد...
تحقیق. ارزشیابی عملکرد افرادتحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد...
تحقیق. ارزشـیابی تحصـیلیتحقیق. ارزشـیابی تحصـیلی...
پاورپوینت قیامت و حسابرسی بندگانپاورپوینت قیامت و حسابرسی...
پاورپوینت در مورد farhange iranپاورپوینت در مورد ...
تحقیق. ارزش گذشتتحقیق. ارزش گذشت...
تحقیق. ارزش گویش نیشابوریتحقیق. ارزش گویش...
پاورپوینت در مورد farhangsaraha dar iranپاورپوینت در مورد farhangsaraha dar iran...
تحقیق. ارزش شهادت و شهید در اجتماعتحقیق. ارزش شهادت و...
تحقیق. ارتباط رهبری و سازمانتحقیق. ارتباط رهبری و سازمان...
پاورپوینت قوانین_و_مقررات_اداری_و_استخدامی_1پاورپوینت قوانین_و_مقررات_اداری_و_استخدامی_1...
تحقیق. ارتباط حشرات با زندگی انسانتحقیق. ارتباط حشرات با...
پاورپوینت در مورد farhang tamadon sasaniپاورپوینت در مورد...
تحقیق. ارتباط بین ایدئولوژی آموزش و پرورش و پذیرش تکنولوژی در معلمان قبل از خدمت 25 صتحقیق. ارتباط بین ایدئولوژی آموزش...
تحقیق. ارتباط با امام زمانتحقیق. ارتباط با امام زمان...
پاورپوینت قواعد طبقه بندیپاورپوینت قواعد طبقه بندی...
تحقیق. اراده الهی از دیدگاه امام خمینیتحقیق. اراده الهی از دیدگاه امام...
تحقیق. ادیسونتحقیق. ادیسون...
پاورپوینت در مورد farhangپاورپوینت در مورد farhang...
تحقیق. ادبیات شفاهی کودکانتحقیق. ادبیات شفاهی کودکان...
تحقیق. ادبیات زنانه و مردانهتحقیق. ادبیات زنانه و مردانه...
پاورپوینت قلب 20110609 090050پاورپوینت قلب 20110609 090050...
پاورپوینت اجزای روبات هوشمندپاورپوینت اجزای روبات هوشمند...
پاورپوینت در مورد farhang va tasire an bar behdashte madarپاورپوینت در مورد farhang...
تحقیق. اخوان، شاعر حماسه و شکستتحقیق. اخوان، شاعر...
تحقیق. اخوان ثالثتحقیق. اخوان ثالث...
تحقیق. اخلاق پیامبرتحقیق. اخلاق پیامبر...
پاورپوینت در مورد farhang madarپاورپوینت در مورد farhang madar...
پاورپوینت قواعد عربی 1 146 اسلایدپاورپوینت قواعد عربی 1 ...
پاورپوینت در مورد farhang sazmaniپاورپوینت در مورد farhang...
تحقیق. اخلاق پیــامبر ص و ازدواجتحقیق. اخلاق پیــامبر ص و...
پاورپوینت قطبهای علمی3 22پاورپوینت قطبهای علمی3 22...
پاورپوینت در مورد farhang pptxپاورپوینت در مورد ...
تحقیق. اخلاق پیامبر اعظم ص و ازدواجتحقیق. اخلاق پیامبر اعظم...
تحقیق درمورد پرلیتتحقیق درمورد بیماری ام اس
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . ایمنی در خانه
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . زمین شناسی زاگرس
مقاله . برنامه ریزی تحصیلی
تحقیق درمورد. اکوسیستم نیشابور
تحقیق درمورد. اکالیپتوس چیست ؟
تحقیق درمورد پپسی کولا
تحقیق درمورد پرلیت
تحقیق درمورد پرلیت منبسط, پرلیت
تحقیق درمورد پرخاشگری
تحقیق درمورد پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)
کلمات کلیدی :پیش بینی انرژی انرژی برای ولید مبنای مواد غذایی مواد غذایی خورانده خشک درصد مواد شبکه انرژی برای ولید مواد لبنی ارزیابی اقصادی مواد اقصادی مواد اولیه مواد خشک مواد غذایی ماده مغذی درصد مواد ولید شیر پیش بینی پرووئین خام غذایی هزینه انرژی مبنای اسفاده خوراک علوفه اولیه
- ۹۶/۰۷/۲۷