bbargo

  • ۰
  • ۰

تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 24

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .

در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمة غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .

منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره 4 روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت N M S U به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( 646 – 6454 ) – ( 505 ).

چه اطلاعاتی لازم است ؟

برای گرفتن یک تصمیم مناسب درباره خری یک خوراک ، اطلاعاتی درباره خوراک لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراک شامل ماده خشک ، پروتوئین خام ( C P ) و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .

باید به خاطر داشته باشیم که انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .

آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می کند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری کنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید کرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال 1989 استفاده کنید ، که اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شرکتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یک مبنا خشک بحرانی است . بسیاری از خوراک اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.

تجزیه آزمایشگاهی ، به طور کلی یک منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشک تهیه می کند ، تمرکز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET , TDN یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.

تقسیم مواد خشک بر حسب درصد اجزا تمرکز بر این مبنای خشک را به دست می دهد :

درصد مبنای خشک = درصد مواد خشک / درصد اجزای مبنای خشک

برای مثال : فرض کنید یک ماده غذایی شامل 40% ماده خشک و 8% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .

روی یک مبنای خشک 20% = 40 % / 8 %

برای بر گرداندن پوندهای ماد غذایی تغذیه شده به پیوندهای مواد خشک ، ضرب ساده تعداد پیوندهای مواد غذایی تغذیه شده در درصد مواد خشک :

مقدار مواد خشک = درصد مواد خشک × مقدار مواد تغذیه شده

برای مثال چند پیوند مواد خشک در 1000 پوند مواد تغذیه شده از غله در 35 درصد مواد خشک وجود دارد ؟

مقدار ماده خشک 350 = 35 % × 1000

روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی :

این یک روش ساده راحت برای حساب کردن در صد هزینه پروتین ، انرژی فیبر و یا سایر اجزای یک ماده خوراکی می باشد . بیشتر خوراکی ها برای تامین یا انرژی خریداری می شوند . هزینه هر پوند از پروتئین خام و هزینه هر مگاکالری ( MCAL ) از NEL به طور کلی مفید است . در جدل









سایر محصولات :
تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

تحقیق ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای...

تحقیق. ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

تحقیق. ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی...

پاورپوینت در مورد farman

پاورپوینت در مورد farman...

تحقیق. ارزیابی دی اکسید تیتانیم برای نشانه گذاری کردن گله گاو ها

تحقیق. ارزیابی دی اکسید تیتانیم برای...

پاورپوینت ارائه راهکارهای ایجاد شرایط عالم پرور و قابل رصد

پاورپوینت ارائه راهکارهای ایجاد شرایط...

پاورپوینت قواعد نون و واو در قرائت قرآن

پاورپوینت قواعد نون...

تحقیق. ارزن

تحقیق. ارزن...

تحقیق. ارزشیابی

تحقیق. ارزشیابی...

پاورپوینت در مورد farsayesh khak

پاورپوینت در مورد farsayesh khak...

تحقیق. ارزشیابی در آموزش و پرورش

تحقیق. ارزشیابی در...

پاورپوینت کاربرد Modem در کامپیوتر

پاورپوینت کاربرد Modem...

تحقیق. ارزشیابی

تحقیق. ارزشیابی...

پاورپوینت در مورد farmakolozhi

پاورپوینت در مورد ...

تحقیق. ارزشیابی و تأثیر آن بر پیشرفت تحصیلی

تحقیق. ارزشیابی و...

تحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد

تحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد...

پاورپوینت اختلالات هیپر تانسیو حاملگی

پاورپوینت اختلالات هیپر...

پاورپوینت در مورد farmacology

پاورپوینت در مورد...

تحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد

تحقیق. ارزشیابی عملکرد افراد...

تحقیق. ارزشـیابی تحصـیلی

تحقیق. ارزشـیابی تحصـیلی...

پاورپوینت قیامت و حسابرسی بندگان

پاورپوینت قیامت و حسابرسی...

پاورپوینت در مورد farhange iran

پاورپوینت در مورد ...

تحقیق. ارزش گذشت

تحقیق. ارزش گذشت...

تحقیق. ارزش گویش نیشابوری

تحقیق. ارزش گویش...

پاورپوینت در مورد farhangsaraha dar iran

پاورپوینت در مورد farhangsaraha dar iran...

تحقیق. ارزش شهادت و شهید در اجتماع

تحقیق. ارزش شهادت و...

تحقیق. ارتباط رهبری و سازمان

تحقیق. ارتباط رهبری و سازمان...

پاورپوینت قوانین_و_مقررات_اداری_و_استخدامی_1

پاورپوینت قوانین_و_مقررات_اداری_و_استخدامی_1...

تحقیق. ارتباط حشرات با زندگی انسان

تحقیق. ارتباط حشرات با...

پاورپوینت در مورد farhang tamadon sasani

پاورپوینت در مورد...

تحقیق. ارتباط بین ایدئولوژی آموزش و پرورش و پذیرش تکنولوژی در معلمان قبل از خدمت 25 ص

تحقیق. ارتباط بین ایدئولوژی آموزش...

تحقیق. ارتباط با امام زمان

تحقیق. ارتباط با امام زمان...

پاورپوینت قواعد طبقه بندی

پاورپوینت قواعد طبقه بندی...

تحقیق. اراده الهی از دیدگاه امام خمینی

تحقیق. اراده الهی از دیدگاه امام...

تحقیق. ادیسون

تحقیق. ادیسون...

پاورپوینت در مورد farhang

پاورپوینت در مورد farhang...

تحقیق. ادبیات شفاهی کودکان

تحقیق. ادبیات شفاهی کودکان...

تحقیق. ادبیات زنانه و مردانه

تحقیق. ادبیات زنانه و مردانه...

پاورپوینت قلب 20110609 090050

پاورپوینت قلب 20110609 090050...

پاورپوینت اجزای روبات هوشمند

پاورپوینت اجزای روبات هوشمند...

پاورپوینت در مورد farhang va tasire an bar behdashte madar

پاورپوینت در مورد farhang...

تحقیق. اخوان، شاعر حماسه و شکست

تحقیق. اخوان، شاعر...

تحقیق. اخوان ثالث

تحقیق. اخوان ثالث...

تحقیق. اخلاق پیامبر

تحقیق. اخلاق پیامبر...

پاورپوینت در مورد farhang madar

پاورپوینت در مورد farhang madar...

پاورپوینت قواعد عربی 1 146 اسلاید

پاورپوینت قواعد عربی 1 ...

پاورپوینت در مورد farhang sazmani

پاورپوینت در مورد farhang...

تحقیق. اخلاق پیــامبر ص و ازدواج

تحقیق. اخلاق پیــامبر ص و...

پاورپوینت قطبهای علمی3 22

پاورپوینت قطبهای علمی3 22...

پاورپوینت در مورد farhang pptx

پاورپوینت در مورد ...

تحقیق. اخلاق پیامبر اعظم ص و ازدواج

تحقیق. اخلاق پیامبر اعظم...

تحقیق درمورد پرلیت
تحقیق درمورد بیماری ام اس
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . ایمنی در خانه
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . زمین شناسی زاگرس
مقاله . برنامه ریزی تحصیلی
تحقیق درمورد. اکوسیستم نیشابور
تحقیق درمورد. اکالیپتوس چیست ؟
تحقیق درمورد پپسی کولا
تحقیق درمورد پرلیت
تحقیق درمورد پرلیت منبسط, پرلیت
تحقیق درمورد پرخاشگری
تحقیق درمورد پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)

کلمات کلیدی :پیش بینی انرژی انرژی برای ولید مبنای مواد غذایی مواد غذایی خورانده خشک درصد مواد شبکه انرژی برای ولید مواد لبنی ارزیابی اقصادی مواد اقصادی مواد اولیه مواد خشک مواد غذایی ماده مغذی درصد مواد ولید شیر پیش بینی پرووئین خام غذایی هزینه انرژی مبنای اسفاده خوراک علوفه اولیه
  • ۹۶/۰۷/۲۷
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی